Frankrike

VÄLKOMMEN TILL FRANKRIKE! INTE MER, INTE MINDRE

Att jämföras med Frankrike skulle vara lite som att mäta kondition med en maratonlöpare - det finns ingen anledning till det. För Frankrike är en av de bästa när det gäller att ge dig den ultimata skidsemestern!

I Frankrike finns det allt du drömmer om - och mer! Det är här du hittar de bästa skidorterna i Alperna och till och med de högsta. Så det finns en 100% snögaranti - och vi gillar det. Men det är inte bara i backarna som Frankrike sätter höga krav.

LA FOLIE DOUCE

Behöver vi säga mer? I Frankrike - och på alla våra resmål - hittar du La Folie Douce. Du kan inte gå hem utan att uppleva detta! Det är lite som att resa till New York utan att se Frihetsgudinnan. Det är ett måste! Här finns en garanti för fest, kul och afterski i världsklass. Det finns professionell underhållning - och naturligtvis erbjuder vi också de bästa konserterna med några av de hetaste artisterna.

5 SKÄL TILL ATT ÅKA TILL FRANKRIKE

Om du inte redan är såld på en skidsemester till Frankrike, låt oss ge dig fem goda skäl till varför du ska åka hit:

#1 Sol- och snösäker skidåkning hela säsongen!
#2 Skidåkning för alla nivåer och unik offpist
#3 La Folie Douce - vi behöver inte säga mer ..
#4 Stora skidområden, långa pister och skidåkning i världsklass
#5 Exklusivt nattliv på alla destinationer

Såld? Se våra fem destinationer här nedan. Precis som du inte kommer att ångra att plugga för matematik A-provet kommer du inte ångra en skidsemester här heller.

VAR LIGGER SKIDORTERNA NÅGONSTANS? 👇🏼

Populära skidresor till Frankrike

SKA DET INTE VARA FRANKRIKE?
ÅK DÅ MED OSS TILL ..