Val d'Isere

Bara det bästa Skidresa till Val d'Isère

Val d’Isere är alltid rankad i eliten när det gäller franska skidestinationer - och det är svårt att argumentera!

Argumenten att Val d'Isére är en klass i sig är nästan oändliga. Men låt oss försöka uttrycka det: du hittar ett fantastiskt nattliv, 300 utmärkta pistkilometer, Frankrikes bästa afterski, fantastiska shoppingmöjligheter och ett brett urval av de coolaste barerna och restaurangerna. Med andra ord: en skidsemester här du inte vill missa!

5 Saker som är ett måste i VAL D'ISERRE:

#1 SKIDÅKNING → Espace Killy 300 km pist
#2 OFF-PIST → Rocher du Charvet
#3 3456 HÖJDMETER → Grand Motte
#4 AKTIVITETER → Möjligheterna för mer än skidåkning är enorma
#5 NATTMAT → PizzaPizza och BurgerBurger

LÄS MER OM VAL DISÈRE HÄR →

Fakta om Val d'Isére

300 km pister

90 liftar

170 kmBlå pister
78 kmRöda pister
52 kmSvarta pister

Val d'Isere

Byns höjd 1850 m

Högsta skidåkning 3456 m

Liftkapacitet 147000 per/t

Off-pist Ja

Längsta nedfart 10 km

Fun-parkJa

Skidåkning

Barn

Nybörjare

Erfarna

Experter

Off-pist

Snowboard

Byn

Charm

After-ski

Shopping

Matställen

Webcam

Bellevarde

Village

Solaise

Fornet

Populära lägenheter i Val d'Isère

Oändliga möjligheter Val d'Isére ✘ Summitweek

Skidåkning, afterski, event, nattliv, aktiviteter och fantastiska lägenheter - du kommer definitivt aldrig bli uttråkad på en skidsemester till Val d'Isère!

SKIDÅKNINGEN

300 kilometer skidåkning, glaciärskidåkning på upp till 3456 meter, två fun-parks med stora kickers och några av de bästa puderralternativen i hela Frankrike - vad ska man inte gilla? Det är exakt vad vi älskar och vad som väntar dig i det fantastiska Espace Killy, som är skidområdet i Val d'Isére.

Oavsett din nivå hittar du gripande skidåkning i den mest Instagramvänliga miljön fylld med oändliga möjligheter för det äventyrliga. Liftsystemet är effektivt och kön är minimal, även under de stora och populära veckorna. Inte bara det, snön garanteras på grund av det höga läget, vilket innebär att säsongen sträcker sig från mitten av november till början av maj.

EVENEMANG

Möjligheterna i Val d'Isére är nästan oändliga, och det resulterar ofta i ett fullsatt evenemangsprogram fyllt med fantastiska upplevelser och möjligheter för alla. Vi har haft allt från slalomtävlingar, afterski-evenemang med live-DJs, BBQ, stand-up komiker och levande artister på nattklubben Doudoune. Möjligheterna är stora i Val d'Isère och vi gör vårt yttersta för att sätta ihop ett unikt program med spännande evenemang för våra gäster. Om du reser med ett universitet eller gymnasium som har specifika önskemål, löser vi det! Om du dessutom köper vårat Summitweek armband är du garanterat åtkomst till alla våra events och får dessutom bra rabatter runt om i byn.

COVID-19 OCH VAL D'ISERE

Enligt traditionell kultur är afterski i Alperna i ett livligt inslag, men på grund av rådande omständigheter uppmanar vi kraftigt att alla våra gäster följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och är särskilt uppmärksamma och försiktiga när ni reser på skidsemester. Vi vill även göra er uppmärksamma på att barer, restauranger och andra faciliteter kan ha restriktioner eller vara helt stängda på grund av Covid-19. Håll dig uppdaterad om läget gällande din skidort och vilka eventuella restriktioner som råder här.

AKTIVITETER

Om energin eller vädret inte är riktigt med dig, eller om du inte vill skidåkning, var inte rädd! Det finns många andra spännande och intressanta saker att spendera tid på i Val d'Isére. Du kan ta ett dopp i den lokala poolen, där du får en gratis inträde med ditt liftkort, gå en promenad i staden och utforska de många shoppingmöjligheterna för både dyra och billiga märkesvaror - eller vad sägs som ett stopp på en av de många lokala restaurangerna?

Du bör definitivt inte underskatta restaurangerna. Här hittar du allt från lokala franska specialiteter i vackra omgivningar, till en bra burgare på väg hem på natten. Det finns till och med en restaurang, Le Table de l'Ours, som har uppnått en av de berömda Michelin-stjärnorna. Med andra ord: här är möjligheten för allt!

LÄGENHETER

Summitweek har lägenhetskomplex överallt i Val d'Isére såväl som i La Daille och Chatelard. Oavsett var du bor, så är både staden och backarna inom räckhåll nära på grund av det effektiva och kostnadsfria bussystemet som finns tillgängligt. Lägenheterna är inredda väldigt enkelt och tillgodoser behovet av att laga mat och sova. Du hittar allt du behöver i lägenheterna i form av kök, dusch, toalett och sovrum i form av våningssängar och bäddsoffor. Den normala storleken på de normala lägenheterna är 4-6 personer och de är vanligtvis mellan 20 och 40 kvadratmeter.

Val d'Isére i Frankrike har inte bara många lägenhetskomplex med enkla lägenheter, utan också hotell och uppgraderingsalternativ. Här hittar du allt från 12-personers lyxlägenheter till 5-stjärniga hotell. Om du letar efter detta hittar du inte ett större urval än du gör i Val d'Isére. Vi hjälper alltid till att hitta en lämplig uppgradering inom din budget om du vill ha något extra lyxigt.

Våra boende i Val d'Isère

AccommodationTypes